"Я нічого не робив для Росії, я нічого не зробив для неї": Трамп зробив заяву з приводу відносин з РФ

Президент США також додав, що дві ядерні держави - Росія і США - мають практично взаємодіяти.

Трамп ще не домовився з росіянами, але бажає? Фото: Рейтерс.

Президент США Дональд Трамп заявив, що нічого не робив для Росії, але хотів би з нею порозумітися. Про це він сказав на прес-конференції в Білому домі, передають Патріоти України із посиланням на The Washington Post.

"Я нічого не робив для Росії, я нічого не зробив для Росії. Якщо ми зможемо порозумітися з Росією, то це позитивна річ", - сказав він.

Крім того, Трамп заявив, що простіше було б проявити твердість у відношенні Росії, проте це не в інтересах США і всього світу. "Мені було б набагато легше бути жорстким по відношенню до Росії, але тоді я не зможу домовитися. Чим я жорсткіший по відношенню до Росії, тим краще. Але знаєте що: я хочу робити правильні речі для американського народу. І якщо чесно, я хочу робити правильні речі для всього світу", - сказав Трамп. Трамп також заявив, що дві ядерні держави - Росія і США - мають практично взаємодіяти.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...