"Я поруч з вами і можу вбити вас": американку, яка погрожувала Хокінгу, звільнили у залі суду

Втім, її тюремний термін відкладений - жінка може потрапити за грати, якщо не відмовиться від злого умислу.

Хокінг звернувся до іспанської поліції після серйозних  погроз на свою адресу. Фото: ЖЖ

Американка Дженні Тереза, яка погрожувала професору Стівену Хокінгу на фестивалі науки в Тенеріфе (Іспанія) вбивством, отримала призупинений тюремний термін, повідомляють Патріоти України.

Вона була затримана в готелі недалеко від конференц-центру, де виступав Хокінг, за погрози знаменитому фізику. Згідно з іспанським законодавством, Дженні могла б бути поміщена у в'язницю на термін до двох років.

Однак жінку звільнили з-під варти після того, як вона погодилася на заборонний судовий наказ, який зобов’язує її триматися на відстані 500 метрів від Хокінга і не спілкуватися з ним протягом наступних восьми місяців.

При цьому Дженні визнала, що скоїла злочин. Так, погрози Хокінгу жінка відправляла по електронній пошті і в Twitter.

"Вона переслідувала Хокінга по всьому світу і в останні кілька днів надіслала йому серйозні загрози через соціальні медіа та його особисті листи", - відзначили у поліції. ''Я поруч з вами і можу вбити вас'', ''Я вас вб'ю", - лише останні із її повідомлень.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...