"Я-проблема" сама має тепер проблеми": Ще одній російській співачці заборонили в'їзд в Україну

Христина Саркісян, відома як Kristina Si, відмовилася від присутності у суді, про що написала заяву і запевнила, що найближчим рейсом покине межі України.

Христина Сі. Фото: uznayvse.ru.

Державна прикордонна служба України на 3 роки заборонила в'їзд у країну російській співачці Христині Саркісян, яка виступає під псевдонімом Kristina Si. Про це заявили у прес-службі відомства, передають Патріоти України.

"Сьогодні вранці (6 листопада. - Ред.) в аеропорту "Бориспіль", під час паспортного контролю пасажирів, які відлітали до Мінська, прикордонники перевірили інформацію про можливе порушення громадянкою РФ, Саркісян Христиною Ельханівною законодавства України у частині, що стосується перетину державного кордону України через недіючі пункти пропуску та перебування на тимчасово окупованих територіях", - йдеться у повідомленні.

Держприкордонслужба встановила, що ці факти були підтверджені. У зв'язку з цим, на підставі ст. 204-2 КУпАП (порушення порядку в'їзду/виїзду на/з Тоту) і ст. 13 ЗУ "Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства" щодо співачки склали протокол про адміністративне порушення за ст. 204-2 КУпАП та заборонили їй в'їзд в Україну терміном на 3 роки.

Саркісян відмовилася від присутності у суді, про що написала заяву і заявила, що найближчим рейсом покине межі України. "Державна прикордонна служба України звертається до громадян, профспілок, установ і громадських організацій, у разі запрошення на територію України іноземців та осіб без громадянства, уточнювати у них, чи не відвідували вони, перш за все незаконно, Крим і окремі райони Донецької і Луганської областей", - наголосили прикордонники.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...