"Я просто в шоке. Мне и сейчас страшно, если честно": Водій БМВ, пасажир якого загинув від кулі поліції, розказав "свою правду"

Ростислав Храпачевський наполягає на своїй версії розвитку подій, згідно з якою він не зупинявся, тому що поліцейські нібито відразу бажали його вбити.

Ростислав Храпачевський. Фото: ICTV.

Водій Ростислав Храпачевський, який в нетверезому стані керував автомобілем BMW і намагався сховатися від поліції, розповів свою версію події, в результаті якої поліцейськими був застрелений один з пасажирів автомобіля. "Я не заперечую свою вину, розумію, що не мав права їхати на підпитку за кермом. Але дії поліції мене шокували. Я просто в шоці. Мені і зараз страшно, якщо чесно", - сказав він в інтерв'ю ICTV, передають Патріоти України.

Того вечора Ростислав позичив машину в одного приятеля, щоб поїхати в клуб, а по дорозі зупинився, щоб уточнити адресу. "Я просто звернув увагу на те, що до нас наближається автомобіль з мигалками. Боявся зупинятися через те, що розумів, що чужа машина, а я випив за кермом, і у мене її відберуть, на штрафмайданчик поставлять. Потім я переховувався, тому що боявся за своє життя. Люди орієнтовані не на те, щоб мене затримати, а на те, щоб мене розстріляти", - говорить водій.

Храпачевський заявив, що коли машини була зупинена, а співробітник стояв поруч і тримав його за плече, інші співробітники стріляли по машині. "У них були конкретні цілі, які я взагалі не розумію, які мені на голову не налазять. Я розумію, що вони усвідомлено хотіли просто нас розстріляти", - сказав Храпачевський.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...