"Я такий не один": Чеченець втік від бойовиків "ДНР", щоб воювати проти них

Чечнець заявив, що він повністю розчарувався у діях терористів та після чергового конфлікту з керівниками підрозділів при першій можливості втік.

Чеченці на Донбасі. Фото: newsonline24.com.ua.

Громадянин Росії втік від бойовиків, щоб воювати проти незаконних збройних формувань. Про це повідомляє Державна прикордонна служба, передають Патріоти України.

Вчора на блокпосту "Майорськ" прикордонний наряд Краматорського загону та військовослужбовці ЗСУ спинили чоловіка, який прямував з непідконтрольної Україні території. Під час перевірки документів 37-річний чоловік надав паспорт громадянина Росії. Виходець із Чечні, у ході бесіди зазначив, що має бажання вступити до добровольчих українських батальйонів. Проте як з’ясували прикордонники, до цього чоловік служив в лавах російсько-терористичних військ в Луганській та Донецькій областях.

Згодом він повністю розчарувався у діях бойовиків та після чергового конфлікту з керівниками терористичних підрозділів при першій можливості втік. До того ж чоловік додав, що серед тих, хто не бажає служити разом з бойовиками, він такий не один. Даного громадянина передано правоохоронцям в Донецькій області для подальшої перевірки та встановлення всіх інших обставин.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...