"Я впевнений, що можу бути другом": Одіозний президент Філіппін хоче потоваришувати з Трампом та Путіним

Дутерте досить гостро критикував попереднього президента США Барака Обаму за те, що той називав його методи боротьби з наркотиками незаконними.

Родріго Дутерте. Фото: 112 Україна.

Родріго Дутерте заявив про готовність дружити з Дональдом Трампом та Володимиром Путіним. Так, філіппінський президент в черговий раз нагадав про прихильність до лідерів США та РФ. Новину повідомляє ABC News, передають Патріоти України.

Президент Філіппін Родріго Дутерте заявив, що вважає перемогу Дональда Трампа на президентських виборах заслуженою. Більше того, він сподівається на дружбу з ним. Про це Дутерте заявив у вівторок пізно ввечері, 15 листопада.

Дутерте досить гостро критикував попереднього президента США Барака Обаму за те, що той називав його методи боротьби з наркотиками незаконними. Крім того, філіппінський президент додав, що буде радий зустрітися ще з одним світовим лідером, президентом РФ Володимиром Путіним. А саме на майбутньому Азійсько-Тихоокеанському саміті. «Я впевнений, що можу бути другом будь-кому», - зауважив Дутерте.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...