"Я використовував свій вільний час, щоб воювати": Французький найманець-педофіл розповів, навіщо їздив на Донбас (відео)

На відкритті фотовиставки в Центрі культури і науки РФ в Брюсселі Серж Мюньє зізнався, що не має ніяких проблем з європейськими правоохоронцями.

Французький найманець Серж Мюньє. Фото:http://sprotyv.info/Російські окупанти демонструють Європі докази своїх військових злочинів, скоєних на території України. Так, французький громадянин Серж Мюньє, про якого раніше повідомляла група Інформаційний спротив у матеріалі "Нардеп вимагає оголосити в розшук французького найманця-педофіла", виступив на відкритті фотовиставки в Центрі культури і науки РФ в Брюсселі, передають Патріоти України.

Усім присутнім Мюньє заявив, що "прибув на територію України, щоб воювати. Я був там тричі: з червня по вересень 2014 року; з квітня по вересень 2015 го, і з травня по вересень цього року. Тобто, я там був щоліта. У Франції я студент, але я використовував свій вільний час, щоб воювати".

Мюньє зізнався, що не має ніяких проблем з європейськими правоохоронцями. Група "ІС" щиро сподівається, що тепер вони у нього виникнуть і українські силовики зажадають у країни-учасниці Нормандського формату припинити криваві відрядження найманця і передати терориста нашому правосуддю.

Відомо, що народний депутат України Ірина Суслова звернулася до Генерального прокурора України з вимогою оголосити в міжнародний розшук трьох бойовиків терористичної організації "ДНР". Це громадянин Франції Серж Мюньє, росіянин Алан Мамієв і громадянин невизнаної Абхазії Іраклій Адлейба, які організували на окупованих РФ території України дитячі бордель і порностудію, а також торгівлю людьми.

Народний депутат України Ірина Суслова стверджує, що згідно з даними ЗМІ, злочинне угруповання "Француза" (позивний Мюньє в бандформуванні "Пятнашка") вивезло на територію РФ близько 20 дівчат у віці від 15 до 26 років.

У зверненні парламентаря до генпрокурора також говориться: "С.Мюньє за допомогою невстановлених осіб з числа місцевих громадян налагодив її роботу, в якій проходили зйомки неповнолітніх у віці 6-9 років обох статей за індивідуальними сценаріями для замовників з Франції, в тому числі з груповими сценами і асфіксією. Деякі діти використовувалися для надання інтимних послуг членам російських делегацій, які прибувають на територію ДНР".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...