"Я з України, яка вдвічі більше Франції": Кличко зганьбився на економічному форумі в Давосі

На форумі Кличко заявив, що "життя - це боротьба", закликавши всіх учасників економічного форуму не тільки формувати свої ідеали і цінності, але й боротися за них.

Віталій Кличко. Фото: Антикор.

Мера Києва Віталія Кличка "підкачали" знання з географії. Інцидент трапився під час виступу столичного градоначальника на Всесвітньому економічному форумі в Давосі. Новину передають Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

"Я з України, країни, яка вдвічі більше Франції, це найбільша країна в Європі", - заявив мер Києва. Зазначимо, що площа нашої країни становить 603 тис. кв. км, а площа Франції - 547 тис. кв. км. До речі, найбільшою за площею країною Старого Світу вважається Росія (3783 тис. кв. км). Щоправда, велика частина цієї країни розташувалася на території Азії. На форумі Кличко заявив, що "життя - це боротьба", закликавши всіх учасників економічного форуму не тільки формувати свої ідеали і цінності, але й боротися за них. Раніше Кличко продемонстрував "талант" в математиці.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...