Яблуко і дерево: Скандальний нардеп Мураєв переписав телеканал NewsOne на свого татуся-українофоба

За даними з відкритих джерел, структура власності каналу за останній місяць змінювалася тричі.

Євген Мураєв. Фото:Антикор

Телеканал NewsOne змінив структуру власності: тепер замість позафракційного нардепа Євгена Мураєва в ній значиться компанія зі Швейцарії, власником якої зазначений батько Мураєва Володимир. Зміни відображені в держреєстрі, зазначають Патріоти України.

За даними з відкритих джерел, структура власності NewsOne за останній місяць змінювалася тричі. Володимир Мураєв з'явився в ній 31 травня: спочатку він володів каналом безпосередньо, 5 червня в структурі з'явилася кіпрська компанія «Демос Інвестментс Лтд», але в той же день вона була замінена на АТ «МВ Інвестмент АГ» зі швейцарського міста Цуг, якою володіє Володимир Мураєв.

Втім, з провадженням ГПУ щодо Мураєва зміни пов'язувати не варто. Структура власності телеканалу змінилася до скандальних висловлювань нардепа на адресу українського режисера Олега Сенцова.

Джерело: Медіаняня

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...