Яблуко від яблуні: Стали відомі подробиці про батька учня, який тероризував столичну школу (відео)

Сусіди нічого незвичного за родиною не помічали, а от педагоги кажуть, що навіть коли мама хлопчика була жива – насильство в родині вже процвітало.

Батько хлопця запевняє, що ні він, ні дитина ні в чому нібито не винні. Фото: скріншот з відео.

ЗМІ повідомили подробиці про батька восьмирічного учня, через якого цілий клас столичної школи пішов на вимушені канікули, передають Патріоти України.

Київський суд вже приступив до розгляду справи проти батька, чий син знущався над усією школою до такої міри, що однокласники відмовилися відвідувати уроки, а вчителі почали масово знімати побої і подавати заяви в суд.

Батькові учня 3-го класу інкримінують неналежне виконання своїх обов’язків. Хлопчика Артура вже вилучили з родини, примусово. Тому його батько, Роман, просить суд про закриття справи, так як вважає, що вже поніс адміністративне покарання, – йдеться у сюжеті ТСН.

Про родину відомо, що мама Артура померла два роки тому. Її сестра розмовляти про Романа не схотіла, але в письмовій формі пояснила, чому. “Я всюди писала. Була в опікунському і Солом’янського району, і Деснянського, мене всюди ввічливо посилали. Поки Рома меня не стукнув у Деснянському суді. Відкрито два кримінальних провадження, і поліція не хоче з Ромою зв’язуватися. Я всюди зверталася, але за законом тітка – ніхто”, – написала вона в SMS-повідомленні. Після побиття Світлана три тижні лежала в лікарні, а її адвокату довелося бути захисником не лише юридичним. “Він лівою рукою різко вдарив її в обличчя, вона головою вдарилася об стіну. Він розбив їй голову, пішла кров. Він почав кидатися на батьків (підзахисної.-ред), і я змушений був дістати пістолет”, – розповів юрист.

Тоді в суді розглядали майнову справу: у родини Світлани Роман хоче відсудити квартиру, котра належала мамі Артура, з якою він не був одружений. За законом, житло успадковує син Артур та батьки померлої. Натомість Роман цю квартиру вважає своєю, хоча живе у своєї мами. “Свідки можуть говорити, що завгодно. Ми з Артуром у суботу та неділю завжди вдома. Ми не живемо у моєї мами, ми в гостях у моєї мами”, – запевняє він.

Сусіди нічого незвичного за родиною не помічали, а от педагоги кажуть, що навіть коли мама була жива – насильство в родині вже процвітало. Однак ніхто про це відкрито говорити не схотів зі страху перед помстою з боку Романа.

Розповісти свої враження погодилися тільки телефоном і за умови зміни голосу до непізнаваності. “Штовхав, давав запотиличники, залякував: вдома поговоримо! Малий від нього втікав”, – каже одна з виховательок.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...