Як рятують "русский мир": В Уряді РФ хочуть заборонити дзвінки через Skype і Viber

Мінкомзв'язку пояснює зроблений крок значними фінансовими втратами для російських операторів зв'язку і погрозами з боку шахраїв.

Ілюстрація:fakty.ictv.uaРосійські користувачі сервісів VoIP (Voice over IP), таких, як Skype, Whatsapp і Viber, можуть позбутися функції телефонних дзвінків на стаціонарні та мобільні телефони. Відповідний проект постанови був підготовлений в Мінкомзв'язку РФ, повідомляють Патріоти України з посиланням на Deutsche Welle.

У проекті постанови, зокрема, йдеться про те, що оператори VoIP будуть виключені зі списку тих, хто може приєднуватися до місцевих, зонових та інших мереж. Крім того, абоненти таких операторів будуть позбавлені можливості обмінюватися дзвінками. Мінкомзв'язку пояснює зроблений крок значними фінансовими втратами для російських операторів зв'язку і погрозами з боку шахраїв.

При цьому в російському міністерстві заперечують плани прямої заборони дзвінків через VoIP-сервіси. Однак законопроект передбачає заборону на підміну номера, тому передача голосових дзвінків через інтернет стане неможлива.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...