Як у лихі 90-ті: У Києві вбили чоловіка, а тіло залили бетоном (фото 16+)

Між загиблим та злочинцем виник конфлікт через ноутбук, що і привело до трагедії.
Вбитого киянина сховали у підвалі та залили бетоном. Фото: прес-служба нацполіції.

Моторошне вбивство трапилось у Києві. Під час конфлікту через викрадений ноутбук невідомий вбив 65-річного чоловіка, а тіло заховав під шаром бетону. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва, передають Патріоти України.

Про зникнення 65-річного киянина повідомила його донька. Це було ще у вересні минулого року. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Під час розслідування правоохоронці встановили, що на території приватного домогосподарства між загиблим та злочинцем виник конфлікт через ноутбук. Під час сварки невідомий наніс чоловікові кілька ударів гантелею по голові, від чого останній помер.

Аби приховати злочин зловмисник виніс тіло загиблого у підвал, засипав дюбелями та залив зверху бетоном. 1 лютого під час проведення слідчих дій під шаром бетону поліція знайшла останки людини. Особу підозрюваного вже встановили. Йому готують повідомлення про підозру. За вчинене йому загрожує тюрма на термін від 7 до 15 років.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...