Як за тероризм: У Росії жителя Коломни затримали за фотографію новорічних ялинок... біля будівлі адміністрації (відео)

У РФ для того, щоб тебе затримала поліція, зовсім не потрібно здійснити справжній злочин.

Новорічні ялинки у Коломні. Фото: ЖЖ.

Жителя російської Коломни затримали за фотографування новорічних ялинок біля будівлі міської адміністрації. Про це написав у своєму блозі мандрівник Александр Бєленький, передають Патріоти України..

Як розповів Валентин Соколов, коли він дістав фотоапарат, щоб сфотографувати новорічні ялинки, до нього підійшов чоловік у штатському, який, не назвавшись, заявив, що фотографувати в цьому місці не можна. Коли Соколов запитав у цієї людини, хто він такий і на якій підставі не можна фотографувати, той попросив зачекати і пішов.

Через кілька хвилин до місця події під'їхала патрульна машина і четверо поліцейських з автоматами забрали у Соколова паспорт і доставили у поліцейський відділок. Затриманий громадянин РФ записав відео про своє перебування у відділку.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...