Як зустрічати рік Мавпи. Будь готовий до справжнього свята!

Поради від експертів.

Символ наступаючого року.

Ми віримо: Новий Рік - це свято, що приносить чудеса в життя кожної людини. Символом наступаючого 2016 буде Вогняна Мавпочка, і вона обов'язково змінить усе,впевнені Нескучные новости посилаючись на Zacep.

Астрологи стверджують, що зустрічати і задобрити Мавпу потрібно особливим чином. Якщо все зробити правильно в новорічну ніч, прийдешні 365 днів будуть успішними! Як би ти скептично ставився до цих слів, в них є сенс.

Вся справа в тому, що світле свято - привід згадати про кращі речі на світі. Про своє дитинство, родину, друзів, любов, про добрі справи, про найсміливіші мрії та побажання ... Варто тільки налаштуватися на хвилю щастя і чарівництва, як чудеса стануть реальні!

Як зустрічати рік Мавпи

Веселощі

Неважливо, де і з ким ти будеш зустрічати Новий рік! Важливо створити веселощі. Для кожного знака Зодіаку доля цього року підготувала безліч щасливих шансів! Але почнуть зірки працювати на твою користь, тільки якщо ти щиро насолодишся святом.

Не забудь про хлопавки, бенгальські вогні, феєрверки! Вогняний знак наступаючого року зобов'язує закупитися такими новорічними аксесуарами.

Новорічні прикраси

Не хвилюйся, з прикрасами цього разу просто неможливо переборщити! Гірлянди, схожі на розвішані ліани, мандарини і цукерки на ялинкових гілках, грошові купюри, перев'язані червоними нитками, маленькі свічки на ялинці, сніжинки з фольги, вишукані різьблені ананаси ... Мавпа оцінить твої старання і віддячить в наступаючому році сторицею!

Що вдягти на Новий Рік?

Стильний вечірнє вбрання - ось що потрібно, щоб привернути успіх у Новому році! Ніякої вульгарності і надмірностей: це засмутить мавпочку ... Вітаються червоні, помаранчеві, фіолетові і бузкові відтінки вбрань. Дуже важливі прикраси - час дістати родинні коштовності зі скриньки або добре причепуритися, використовуючи натуральні камені.

Ми вже писали про те, як спланувати ідеальне новорічне меню. Не забудь про новорічні напої: Мавпа поважає не тільки шампанське і вино, вона цінує різноманітні лікери, настійки, незвичайні коктейлі з фруктами.

Напередодні свят не забувай: любов - сила, яка рухає всім. Люби і поважай себе, своє життя, те, що ти робиш. Якщо ти з любов'ю і вдячністю будеш готуватися до свят, уникаючи зайвої суєти, твій рік почнеться чудово! І стане нагородою, яку ти точно заслужив.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...