"Якби Луценко зрозумів, чому потрапив за ґрати, цю систему управління Генпрокуратурою він би зруйнував", - Горбатюк

У своїх виступах Юрій Луценко часто згадує той період, коли він перебував за ґратами, але висновки він зробив зі свого власного досвіду не зовсім ті.
Сергій Горбатюк. Фото: Гордон.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко міг би зруйнувати чинну на сьогодні систему ручного управління в ГПУ. Про це сказав директор департаменту спецрозслідувань Генпрокуратури Сергій Горбатюк в інтерв'ю головному редакторові видання "ГОРДОН" Олесі Бацман, передають Патріоти України.

Зараз у Генеральній прокуратурі України не панує закон, уважає директор департаменту спецрозслідувань Генпрокуратури Сергій Горбатюк. Відповідаючи на запитання, чи згоден він із тим, що генеральний прокурор України Юрій Луценко діє як політик, Горбатюк сказав: "Дійсно, є багато ознак того, що в його виступах, словах і діях є політика".

За словами Горбатюка, у своїх виступах Луценко часто згадує той період, коли він перебував за ґратами. "Він про це постійно говорить у своїх виступах, він завжди згадує, що відбувалося, як відбувалося, і (заявляє. – ред.), що це є запобіжником від якихось правопорушень. Водночас, мені здається, якби він зрозумів, чому потрапив за ґрати, то цю систему управління Генеральною прокуратурою він би зруйнував. Але вона продовжує існувати: це ручний режим (управління. – ред.)залежно від забаганок тих або інших політичних кіл, тих чи інших груп упливу. На сьогодні у Генеральній прокуратурі не панує закон, на мою думку", – сказав директор департаменту спецрозслідувань ГПУ.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...