Яку пам'ять залишив по собі: "Українські силовики обстрілюють російські території," - топ цитат покійного Віталія Чуркіна

Постпред РФ в ООН не втомлювався розповідати про "злих бандерівців" - як тих, що жили колись, так і сучасних.
Нових перлів від Чуркіна більше не буде. Фото: lenta.ru.

Gazeta.ua підготувала топ цитат Віталія Чуркіна. З квітня 2006 року він був постійним представником Росії при ООН. Помер 20 лютого в Нью-Йорку. Патріоти України пропонують і вам згадати дещо з "перлів" російського дипломата.

Бандера без розбору віддавав накази про знищення своїх супротивників. Причому за національною ознакою. Чого тільки варта одна його заява: "Вб'ю кожного поляка від 16 до 60 років".

Шухевич так наставляв своїх прихильників: "Не залякувати, а винищувати. Не треба боятися, що люди проклянуть нас за жорстокість. Хай із 40 млн українського населення залишиться половина - нічого страшного в цьому немає".

Якщо негайно не зупинити злочинну авантюру київської кліки, найтяжчих, катастрофічних наслідків для України не уникнути. Ми про це попереджали вже не раз.

Не можна робити вигляд, ніби в Україні немає політично мотивованих вбивств, масових розправ і тортур. Не можна робити вигляд, ніби там немає викрадень людей, нападів на журналістів та правозахисників, замкнень до в'язниці за політичними мотивами

Якби Надія Савченко в аналогічних умовах опинилася б у Сполучених Штатах, її доля була б вирішеною і сумною, вона б ніколи світа білого не побачила.

Набули регулярного характеру артилерійські і мінометні обстріли українськими силовиками російської території. Серед наших громадян є вбиті і поранені.

У будівлі "комендатури Майдану" знаходився штаб посольства США.

Якби у нашому залі з'явився б інопланетянин, після того, як він послухав би нашу дискусію, його серце переповнилося б гордістю за членів Ради Безпеки. Які принципові люди.

Вважаю, що Рада Безпеки – це не місце для обговорення різних версій з МН-17. Тому в дискусіях в РБ ООН на цю тему ми нічого не стверджували і не заперечували, а просто наполягали на проведенні повного і ретельного та незалежного міжнародного розслідування. Для подальшого суду є або цілком можуть бути створені відповідні механізми без залучення РБ ООН, який кримінальними справами займатися не повинен.

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк на німецькому телебаченні журиться про те, що в роки Другої світової війни СРСР вторгся в Україну і в Німеччину. Мабуть, він хотів би, щоб Україна і зараз була під нацистською окупацією.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...