Ярош розповів про домовленості з Порошенком щодо створення ще однієї армії

"Добровольча" чи "резервна" армія має бути "державною структурою по типу естонського "Кайстеліту" чи польської територіальної оборони, можливо, за фінською чи швейцарською моделлю, але з українськими реаліями".

Дмитро Ярош. Фото:http://24tv.ua/

Президент України Петро Порошенко не відкидає ідею створення "добровольчої" чи "резервної" армії. Про це у понеділок заявив нардеп, колишній провідник організації "Правий сектор", лідер громадсько-політичного руху "ДІЯ" Дмитро Ярош, передають Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

"Веду переговори з президентом. Він сказав, що подумає на рахунок законопроекту. Там є питання по фінансуванню, більше тактичні. Але в принципі, я бачу, що вже є певне бажання щось робити", - заявив Ярош, відповідаючи на питання щодо ситуації навколо ідеї створення "добровольчої української армії".

За словами Яроша, відзначення державними нагородами добровольців-учасників АТО, що відбулося сьогодні на День Гідності і Свободи, також є свідчення руху в цьому напрямку. "Президент вже слухає, ми вже обмінюємося думками", - додав він.

Нардеп зазначив, що "добровольча" чи "резервна" армія (остаточно назва ще не визначена- ред.) має бути "державною структурою по типу естонського "Кайстеліту" чи польської територіальної оборони, можливо, за фінською чи швейцарською моделлю, але з українськими реаліями".

ТОП-3 поради по вибору ременя до авто з дизельним двигуном

п’ятниця, 23 серпень 2024, 8:50

Ремінь газорозподільного механізму (ГРМ) - забезпечує синхронну роботу клапанів і поршнів, контролюючи їхній рух. Якщо ремінь ГРМ виходить з ладу, це часто призводить до серйозних пошкоджень двигуна. У дизельних автомобілях, де двигуни працюють під під...

Як використовувати промокод на Фавбет

четвер, 22 серпень 2024, 15:51

Промокоди стали невід'ємною частиною сучасного онлайн-гемблінгу, і казино Favbet не є винятком. Ці спеціальні коди пропонують гравцям додаткові бонуси та можливості, збільшуючи шанси на виграш. Використання промокодів може значно підвищити рівень задов...