Йдуть на рекорд: 85 російських військових на Донбасі відмовились воювати

Командування бригади не видає паспорти РФ вищевказаним військовослужбовцям, а наявні у них місцеві документи прикриття не дозволяють їм повернутися в Росію.

Російські військові в Україні. Фото: ar.volyn.ua.

Російські кадрові військові масово відмовляються нести службу на тимчасово окупованих територіях Донбасу, але не можуть повернутися додому. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Як наголошується в повідомленні, з огляду на втрату мотивації подальшої участі у збройній агресії Росії на тимчасово окупованих територіях сходу України продовжується падіння рівня морально-психологічного стану особового складу з'єднань і частин так званого 2 армійського корпусу збройних сил Росії.

"Через зростання втрат серед особового складу відмовилися продовжувати службу і написали рапорти на звільнення 85 кадрових російських військовослужбовців РФ із 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК ЗС РФ", - додали в ГУР МО. Також наголошується, що командування бригади не видає паспорти РФ вищевказаним військовослужбовцям, а наявні у них місцеві документи прикриття не дозволяють їм повернутися в Росію.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...