"Є пастирський досвід": У Гундяєва розповіли про здатність церкви позбавляти людей від гомосексуальності

​Московська церква називає помилкою можливу легалізацію одностатевих шлюбів у РФ.

Митрополит Волоколамський Іларіон. Фото:stjohn.ru

Голова відділу зовнішніх церковних зв'язків Московського патріархату, митрополит Волоколамський Іларіон заявив, що церква сприяє "позбавленню" людей від гомосексуальності. Про це пише Медуза, передають Патріоти України.

"Пастирський досвід роботи з людьми, що мають гомосексуальну орієнтацію, показує, що в дуже багатьох випадках людина може або повністю позбутися від цього, або так побудувати своє життя, щоб це не заважало їй бути повноцінним сім'янином", - сказав митрополит.

Іларіон виступив проти усиновлення дітей одностатевими парами. Говорячи про легалізацію одностатевих шлюбів в деяких країнах, митрополит заявив, що "буде великою помилкою, якщо Росія піде цим шляхом".

Митрополит Волоколамський Іларіон відомий своєю скандальною заявою про те, що техніка американської компанії Apple популярна серед користувачів через те, що на ній показуються ікони (англ. icon).

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...