Є шанс довести свою рашистську перевагу: На Шрі-Ланці затримали російських туристів і помістили в табір з вихідцями з найбідніших та криміналізованих країн Азії

Путінська пропаганда протягом багатьох років доводила зверхність "русского мира" над іншими народами світу, "особливий шлях" росіян і таке інше. Але життя вносить свої корективи.

Компанія росіян збиралася довго пробути на острові, але щось не склалося. Фото: НТВ.

На Шрі-Ланці співробітники міграційної поліції затримали дев'ятьох громадян Росії без пояснення причин. Про це телеканалу Дождь повідомив один із затриманих Михайло Степаненко, передають Патріоти України.

27 лютого співробітники міграційної поліції Шрі-Ланки приїхали на віллу, яку знімали росіяни, для перевірки віз. В результаті забрали паспорти у дев'яти чоловік і сказали, що 1 березня вони повинні приїхати в міграційний центр.

У призначений день вони прибули до співробітників міграційної служби (МС), де їм оголосили, що їх депортують, і вони повинні придбати зворотні квитки на найближчі дати. Причину депортації їм не назвали.

Через два дні вони знову відвідали МС разом з російським консулом. Степаненко додав, що за порадою консула вони зажадали депортації за рахунок місцевої влади. Після цієї розмови співробітники центру викликали поліцію і, за словами Степаненка, посадили в автобус і повезли в імміграційний табір в Коломбо.

Росіяни розповідають про погані побутові умови в цих таборах. За словами Степаненка, затримані планували пробути на острові до квітня. У трьох з них був спільний бізнес на Шрі-Ланці.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...