"Є така професія - грати 86% народу": Путіна і Медведєва підловили на постановочних зйомках «з росіянами» (фото)

Народ один і той же, перевірений, зображує то «рибалок", то «християн в храмі».

Путін, нібито спілкується з пересічними росіянами. Фото: соцмережі.

В мережі підняли на сміх фото- і відео-зйомку візитів російських лідерів Володимира Путіна та Дмитра Медведєва «в народ». Користувачі надали фото-докази підозрілої ідентичності «народу». Новину повідомляють Патріоти України із посиланням на Пресу України.

Мережею гуляють знімки різних заходів Путіна та Медведєва і різні роки, на яких російський президент і прем’єр відповідно буцімто знаходяться в компанії звичайних пересічних російських громадян. Проте в мережі угледіли, що кожного разу на фото, окрім російських лідерів, «засвічуються» одні й ті ж особи: білява жінка, вусатий чоловік, майже лисий чоловік та ще один – з типовим «народним» обличчям.

«Путін сприймає народ як спецслужбистів. На фото – «народонаселення» із ФСО. Все брехливо. Усе», - зазначив Саша Сотник, запостивши фотографії.

Ці «походи в народ» викликали бурхливі коментарі в соцмережах. Користувачі глузують з того, як природно вище згадані особи грають ролі рибалок і прихожан в церкві – в залежності від того, куди в черговий раз подасться Путін – на рибалку, в церкву чи в інше місце.

«Професійні люди з простого народу. Капець. Позорище», «Зустрічі Вована з «народом». Народ один і той же, перевірений, зображує то «рибалок", то «християн в храмі». А звичайних людей Вован до себе вже давно не підпускає ближче пострілу зі снайперської гвинтівки», «Усе життя – це гра, а люди в нім – актори», «Вжух! І в казкову ніч Різдва рибалки перетворюються... перетворюються в…Є така професія: грати 86% народу», «Щодо спілкування з «простим народом». Так ось, до простих смертних вони і на сотню метрів не наблизяться… це «порожнечі» і все їх чаювання і зустрічі - це імітація, постановка», - пишуть користувачі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...