"Єдині і безумовні гаранти безпеки України": The Washington Post опублікувала постер з нашими захисниками (фото)

Воїни, волонтери, медики, капелани та журналісти захищають український народ, його гідність і цінності від нещадного ворога. Впливове американське видання нагадало, що згідно з Будапештським меморандумом українці не мали залишитись наодинці з противником.

The Washington Post. Фото: соцмережі.

Впливова американська газета The Washington Post в розгорнутому недільному номері розмістила публікацію з фотографіями 63 українських героїв, які борються за свободу і незалежність України. Про це повідомляється на офіційній сторінці в Facebook Посольства України в США, передають Патріоти України.

У розгорнутому недільному номері видання The Washington Post представили українських героїв, які відстоюють незалежність України і стоять на захисті свободи і демократії. "Подивіться уважно на обличчя героїв!"- лунає заклик зі сторінок одного з найавторитетніших американських видань.

Текст постера українською: "5 грудня 1994 року, Росія, Сполучені Штати Америки та Велика Британія підписали Будапештський меморандум про надання Україні гарантій безпеки від загроз або застосування сили проти її територіальної цілісності і політичної незалежності в обмін на відмову від ядерної зброї.
У лютому 2014 року Росія окупувала український Крим. У квітні 2014 р. російські війська вторглися у східну Україну. Внаслідок агресії Путіна загинуло понад 10 000 українців, понад 2,5 мільйона осіб втратили свої домівки.

Сьогодні єдиними і безумовними гарантіями безпеки і територіальної цілісності України є українські герої - воїни, волонтери, медики, капелани та журналісти - які захищають український народ, його гідність і цінності від нещадного ворога. Подивіться уважно на їхні обличчя. Ці українські борці за свободу відзначені нагородами й орденами за їхню копітку роботу і зразкову відвагу у захисті Батьківщини", - пікреслюється в публіації.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...