«Єнісейської садиби» не буде?: У Києві загорілося скандальне будівництво житлового комплексу (фото)

Отримавши землю в оренду під обслуговування існуючих будівель та озеленення, контора "Строй Альянс Груп" заходилася "ліпити" висотки з нуля.

Пожежа на скандальному будівництві. Фото: соцмережі.

У Києві почалася пожежа на будмайданчику скандального житлового комплексу «Єнісейська садиба». Новину передають Патріоти України.

“Гаряча точка з підпаленим КТП і протистояннням громадськості й тітушні стала цілком логічним продовженням будівельного свавілля на окрузі секретаря Київради Володимира Прокопіва”, – написав депутат Київради Ігор Мірошниченко.

За словами Мірошниченка вчора він отримав відповіді з ДАБІ та земресурсів, які не залишають сумніву в тому, що на Пісаржевського, 8 забудовники “займаються “войцехівщиною” і є банальними злодіями, що знищують Київ”.

За словами депутата, “отримавши землю в оренду під обслуговування існуючих будівель та озеленення, контора Строй Альянс Груп заходилася ліпити висотки з нуля. За це декларації були скасовані, а договір оренди будемо розривати”.

“Сподіваюся, Прокопів почує громаду й не допустить ухвалення на сесії дпт цього мікрорайону, через яке забудовник збирається легалізувати свою незаконну “усадьбу”, – зазначив депутат.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...