Ігри скінчилися? Для боротьби з "бурштиновою республікою" на Рівненщину перекинуто Нацгвардію

Бійців спецпідрозділу направили у Сарненський район.

Нелегальний видобуток бурштину на Рівненщині. Фото:tsn.uaСпецпідрозділ "Дніпро-1" введено у район незаконного видобутку бурштину у Рівненській області, де нещодавно відбулися кількатисячні сутички між старателями та правоохоронцями. Про це повідомив нещодавно призначений начальник поліції області Сергій Князєв, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

За його словами, бійці спецпідрозділу перебувають у Сарненському районі, але які саме завдання вони виконуватимуть, розповідати не став.

"Відповідний специфічний підрозділ прибув до нас. Він виконує завдання, які поставив оперативний штаб. Завдання це носить оперативний характер. Коментувати оперативні дії немає сенсу", - зазначив Князєв.

Нагадаємо, в регіоні нещодавно знову розгорілися кількатисячні сутички між видобувачами бурштину та правоохоронцями. У підсумку – десятеро силовиків поранені. Скільки постраждало старателів, точно невідомо.

Причиною конфлікту стало урочище Гальбин, одне з найбільших в області. Старателі, не дочекавшись легалізації з боку держави, взялися добувати там бурштин просто так.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...