Іншого способу перемогти немає: ДУК "Правий сектор" за відновлення бойових дій на Донбасі (відео)

Контроль над українсько-російським кордоном терористи ніколи не передадуть Україні за власним бажанням.

Олексій Бик. Фото: teren.in.ua.

"Правий сектор" виступає за військовий сценарій розв'язання конфлікту на Донбасі і закликає до відновлення бойових дій. Про це в ефірі телеканалу 112 Україна заявив боєць, спікер 13-го окремого батальйону ДУК "Правий Сектор" Олексій Бик, передають Патріоти України.

"Ми послідовно відстоюємо повернення до бойових дій, до силового завершення конфлікту, силового відновлення контролю над українською кордоном. Після того, як ми це зробимо, нас чекає кілька років поліцейської операції, тобто зачистки взятих в котел сепаратистських територій. Іншого способу перемогти немає", - заявив Бик.

В організації вважають неможливим виконання мінських угод через наявність пункту про відновлення контролю над державним кордоном. "З приводу Мінських угод, я від самого початку їх складання говорив, що вони не можуть бути виконані в принципі. Тому що невідомо, яким дивом в список умов потрапив пункт про контроль над кордоном. Повернення Україні контролю над кордоном означає котел для сепаратистських утворень, на що Путін категорично ніколи не піде. І з-за цього пункту мінські угоди не могли бути виконані в принципі", - зазначив представник "Правого сектора".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...