"Інструктори з Туреччини готують Меджліс до державного перевороту": в оточенні Гобліна паніка

Окупаційна влада півострова запевняє, що турки тренують найманців потай від Києва і діють у змові з українськими олігархами.

Руслан Бальбек. Фото: geo-politica.info.

Окупаційна влада Криму побачила в Україні військових інструкторів з Туреччини в особі екстремістів і бойовиків ІДІЛ, які начебто намагаються створити там полігон для підготовки найманців з Меджлісу кримських татар, щоб вести бойові дії. Про це стверджує "віце-прем'єр" кримського окупаційного уряду Руслан Бальбек, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

"У нас є достовірні дані, що в Херсонську область України з'їхалося чимало військових інструкторів з Туреччини. На сьогодні там намагаються створити полігон для підготовки найманців для ведення бойових дій як у відкритій місцевості, так і міських умовах", - заявив Бальбек. За його словами, перед інструкторами "стоїть завдання створити під Меджлісом дієздатну бойову одиницю".

Також він сказав, що Херсонська область стала "місцем тяжіння міжнародних терористів". "Туди завозяться радикали з Туреччини, в особі екстремістського угруповання "Сірі вовки", а також бойовики, які брали участь у війні в Сирії на боці ІДІЛ і державних переворотах у Єгипті та Лівії, а також бойовики з Кавказу, які перебувають у федеральному розшуку", - розповів окупаційний "віце- прем'єр".

Все це, за словами Бальбека, проводиться начебто турками потай від Києва у змові з українськими олігархами, з метою державного перевороту. "Враховуючи існуючу змову Меджлісу з опальними українськими олігархами, цілком можливо, що бойовики можуть бути звернені проти самої української влади для організації нового майдану і нового державного перевороту", - зазначив Бальбек.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...