Його дуже просили розважити солдатів Путіна у Сирії: Кобзон мав летіти на фатальному Ту-154

Однак співак замість концерту вирішив відправитися на лікування.

Кобзону пощастило. Фото: kommersant.ru.

Перший заступник глави комітету Держдуми з питань культури народний артист СРСР Йосип Кобзон повідомив, що мав летіти на Ту-154 Міноборони разом з ансамблем імені Александрова, який зазнав аварії. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

"14-го числа у нас був концерт з ними в Колонній залі, і (керівник ансамблю ім. Александрова Валерій) Халілов просив мене з ними полетіти, але я сказав, що у мене медична віза і я повинен летіти на лікування, тим більше що я разом з ними і з Халіловим побував в Сирії один раз. Тому я сказав: наступного разу якось. Але бачите, як наступного разу обернулося", - сказав він.

Кобзон також висловив свої щирі співчуття і назвав подію трагедією для культури і армійської аудиторії. Нагадаємо, що літак Міністерства оборони Росії Ту-154, на борту якого знаходилися 84 пасажири і вісім членів екіпажу, вилетів з аеропорту Адлера 25 грудня в 5.20 мск і зазнав аварії в акваторії Чорного моря через сім хвилин польоту.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...