"Його "морська піхота" може штурмувати тільки ховрашків у степу" - Тимчук відповів терористу Гіві щодо його заяви про похід на Маріуполь

Заяву Гіві про те, що він готовий йти на Маріуполь, можна сприймати як прекрасний спосіб дуже красиво закінчити самогубством своє нікчемне життя, пояснив нардеп.

"Морський десант ДНР". Фото:ua.korrespondent.net

Похід на Маріуполь "морського десанту" "ДНР", який анонсував ватажок одного з підрозділів "армії" "республіки" Михайло Толстих на прізвисько "Гіві" означатиме "красиву м'ясорубку" для терористів. Сьогодні можливості "морської піхоти" такі, що вона може "штурмувати тільки ховрашків у степу під Маріуполем". Таку заяву в коментарі Обозревателю зробив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат України (фракція "Народний фронт") Дмитро Тимчук, інформують Патріоти України.

"Заяву Гіві про те, що він готовий йти на Маріуполь, можна сприймати як прекрасний спосіб дуже красиво закінчити самогубством своє нікчемне життя. Якщо він готовий красиво розлучитися зі своїм життям на публіці, думаю, це можна тільки вітати. Чим менше таких виродків буде в нашому світі, тим світ буде безпечнішим і спокійнішим", - заявив нардеп.

Він також розповів про те, що для подібних маневрів у терористів немає ні необхідної техніки, ні людського ресурсу. Так, "дев'ятий окремий механізований штурмовийї полк морської піхоти" має в наявності "прогулянкові та рибальські судна," віджаті "у місцевих жителів і переобладнані в якусь подобу військово-морської техніки". Експерт додав: "Російське керівництво розглядало питання передачі їм реальної військово-морської техніки, але на даний момент немає інформації про те, що така техніка надійшла на озброєння".

Далі - "сам" полк "формувався в основному з місцевих бойовиків, що відразу викликало великі проблеми, оскільки там, де немає російських найманців і тим більше російських військовослужбовців, там часто-густо починаються проблеми - деморалізований особовий склад, низький морально-психологічний стан, дезертирство, наркоманія і так далі", - розповів Тимчук.

Таким чином, "такими силами штурмувати можна тільки ховрашків у степу під Маріуполем", - заявив він. "Штурмувати укріплений Маріуполь або навіть Широкине - це сценарій не для людей зі слабкими нервами, тому що хлопці просто самі для себе влаштують дуже красиву м'ясорубку", - підкреслив експерт.

Тимчук також розповів про те, що свого часу "силами цієї "військової частини" намагалися забезпечити оборону на Новоазовському напрямку, але росіяни швидко зрозуміли, що це натовп місцевого наброду сумнівної боєготовності.

Зараз Новоазовський район напханий підрозділами регулярних військ РФ, які стоять на другий лінії, не на виду. Але росіяни розуміють: перший же ж рух сил АТО в сторону кордону на цьому напрямку буде означати повний розгром цих бандформувань, в тому числі товариша Гіві з його товаришами по чарці. Стримати їх можуть тільки підрозділи регулярних військ РФ".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...