Ірину Ноздровську доконала таки мафія Россошанських: Названо ім'я вбивці правозахисниці

Підозрюваний зізнався у вбивстві увечері 7 січня під тиском доказів, зібраних оперативною слідчою групою.

Ірина Ноздровська. Фото: соцмережі.

Затриманий за підозрою у вбивстві юриста і правозахисниці Ірини Ноздровської є родичем племінника судді Вишгородського району Дмитра Россошанського. Інформацію про це Українській правді підтвердили джерела у правоохоронних органах, передають Патріоти України.

Раніше неофіційно про те, що вбивцю Ноздровської знайдено і він зізнався у причетності до вбивства, повідомив журналіст Айдер Муждабаєв, посилаючись на свої поінформовані джерела. За його даними, вбивця - близький родич Россошанського, який збив на автомобілі сестру Ноздровської, засуджений до 7 років ув'язнення.

"Підозрюваний зізнався у вбивстві увечері 7 січня під тиском доказів, зібраних оперативною слідчою групою Нацполіціі", - зазначив Муждабаєв. У свою чергу адвокат родини Ноздровської Анатолій Худяков в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомити подробиці щодо персони затриманого відмовився, посилаючись на таємницю слідства.

"Людина як може, так і не може мати відношення до родини (Россошанського). Дочекаємося завершення слідства і засідання суду, щоб вже можна було про це говорити", - зазначив він. При цьому він припустив, що суд з обрання міри запобіжного заходу для затриманого може відбутися 9 січня, "оскільки у правоохоронців вже проходить час, відведений законом для утримання підозрюваного - 72 години". "З урахуванням досудового органу розслідування, засідання відбудеться у Вишгородському районному суді", - додав адвокат.

Ім'я затриманого, за даними журналістів видання Insider, - Россошанський Юрій Вікторович, 1954 року народження. Він є батьком Дмитра Россошанського, який у вересні 2015 року на смерть збив Сапатінську. Будучи племінником тодішнього голови Вишгородського районного суду, Дмитро ледь не уникнув покарання і тільки завдяки зусиллям адвоката Ірини Ноздровської таки був засуджений до реального тюремного терміну. Зараз справа знаходиться на апеляції. Адвокат стверджувала, що неодноразово отримувала погрози від сім'ї Дмитра Ноздровского.

Глава МВС Арсен Аваков заявив, що поліція справді затримала підозрюваного у вбивстві Ноздровской, але пообіцяв озвучити всі подробиці 9 січня.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...