"Ісус вигнав торговців з храму. У РФ вони взяли реванш": У мережі показали, як РПЦ робить бізнес на "дідах, які воювали"

В звичайний день вартість квитка на оглядовий майданчик храму коштує 250 рублів, а 9 травня буде коштувати 750.​

Храм Христа Спасителя. Фото: KudaGo.com.

Церковники храму Христа Спасителя у Москві вирішили непогано заробити, продавши втричі дорожче місця на оглядовому майданчику, щоб побачити салют до 9 Травня. Про це в своєму Twitter розповів користувач Alex Belenky, передають Патріоти України.

"Ісус вигнав торговців з храму. Але це було в інший час і в іншому місці. У сьогоднішній Росії торговці взяли переконливий реванш", - пише він і публікує відповідне фото. На листку з розцінками написано, що в звичайний день вартість квитка на оглядовий майданчик храму коштує 250 рублів, а 9 травня буде коштувати 750.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...