Юля обіцяла, так вимагайте у неї: Сумський осередок "Батьківщини" відхрестився від "справедливих тарифів" та "контрактної армії"

Сумська організації партії "Батьківщина" не розміщувала бігбордів, на яких від імені цієї партії декларувалося встановлення "справедливих тарифів".

Обіцяла Тимошенко, але виконання чекають від інших. Фото: 4vlada.com.Депутат міськради Віталій Бурбика заявив, що місцева партійна організація не має відношення до обіцянок на бігбордах під час минулих місцевих виборів, передають Патріоти України з посиланням на depo.ua.

Сумська організації партії "Батьківщина" не розміщувала бігбордів, на яких від імені цієї партії декларувалося встановлення "справедливих тарифів", "контрактної армії", та інших. Про це сьогодні, 7 червня 2016 під час пленарного засідання Сумської міської ради заявив депутат від "Батьківщини" Віталій Бурбика.

Таку заяву депутат зробив у відповідь на кількаразове звинувачення у популізмі "Батьківщини", яка використовувала гучні гасла, які жодним чином не можуть виконати місцеві виборчі органи. Хоча ці гасла активно експлуатувалися саме під час місцевої виборчої кампанії. За твердженням Бурбики, ті бігборди розміщувалися центральною партійною структурою "Батьківщини".

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...