Кадиров зробив заяву по вбивству Окуєвої

Рамзан Кадиров наголосив, що в Україні нібито спеціально створили відповідний образ для відомої снайперки та активістки.

Рамзан Кадиров. Фото: РБК.

Глава Чечні Рамзан Кадиров заявив, що за вбивством під Києвом Аміни Окуєвої, дружини вихідця з Чечні та українського добровольця Адама Осмаєва, стоять українські спецслужби. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України.

"Не треба шукати ведмежий слід, коли ведмідь стоїть перед тобою! У Києві прекрасно знають, що Никифорову безжально розстріляли свої ж рідні спецслужби. Перефразовуючи Тараса Бульбу, можна сказати, хто породив, той і вбив", - написав Кадиров.

За його словами, "українські спецслужби вирішили пристрелити не двох, а трьох зайців - позбутися від рідної бандитки, відвернути увагу західних господарів від протестних антиурядових мітингів, спробувати ще раз звинуватити Росію в своїх власних бідах".

"Українські політики і депутати постійно говорили про Наталію Вікторівну як про чеченку, яка воює на стороні бандерівців. При цьому всі прекрасно знали, що Наталія Никифорова не має ніякого відношення ні до Чечні, ні до чеченського народу. Не встигли пролунати постріли, як українські рупори заголосили про якийсь російський слід", - додав він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...