"Как бы тебя самого не вывезли в лес": Прілєпін пригрозив українському журналісту

Пособник терористів пообіцяв, що через заклики врятувати Сенцова Айдера Муждабаєва можуть ліквідувати російські спецслужби.

Захар Прілєпін. Фото:Lenta.ruРосійський письменник-терорист Захар Прілєпін, який воював в рядах "ДНР", пригрозив фізичною розправою українському журналісту Айдеру Муждабаєву через його допис про необхідність переходу до радикальних методів боротьби за Олега Сенцова. Про це Прілєпін написав у Facebook, передають Патріоти України.

"Спасти Сенцова наше государство не может. Это объективно, я даже никого не виню. Государство приговорено к тому, чтобы держаться в рамках закона. Но русские снесли эти рамки. Поэтому спасти Олега могут сейчас только люди, которые заявляют о себе как о патриотах Украины, как о радикалах антироссийской направленности.

Если так, тогда не надо уже никаких лозунгов и шествий, сейчас слова не нужны. Нужны дела. Точнее, одно дело. Собирайтесь, организуйтесь, физически, силой хватайте русских агентов тут (они всем известны), вывозите куда угодно, приставляйте автоматы к их вискам и под камеры требуйте у Путина немедленно выдать Сенцова в обмен на них. Иначе - их расстрел без суда и следствия", - написав Муждабаєв.

У свою чергу, Прілєпін відкрито заявив, що через подібні висловлювання Муждабаєв може стати жертвою російських спецслужб.

"Чудесно. Автоматы в лоб, значит. Российским агентам, значит. Как бы тебя самого не вывезли в лес, Айдер. Они ж все буквально понимают. Прикинь, как нехорошо получится", — написав пособник терористів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...