Кар'єра для провокатора: Блогер в ефірі живописав, як його бив козак Гаврилюк (відео)

Василь Крутчак заявив, що не збирається подавати жодних заяв до поліції, тому що жодних результатів з цього не буде.

Василь Крутчак. Фото: Преступности НЕТ.

Український журналіст і блогер Василь Крутчак вважає, що поведінка народного депутата від "Народного фронту" Михайла Гаврилюка є неправильною, неприпустимо, коли у Верховній Раді кидаються з кулаками на людей. Як він розповів у ефірі одного з українських телеканалів, конфлікт між ними розпочався десь близько місяця тому, коли журналіст підійшов до депутата, аби взяти коментар щодо роботи його колег, передають Патріоти України.

"Я навіть не зміг задати конкретно йому свого запитання, як він сказав, що прийняв рішення не давати більше журналістам жодних коментарів і інтерв’ю. Мене це здивувало, я ще тоді намагався з’ясувати, що сталося, але він зайшов до сесійної зали, тому мені це не вдалося", – зауважив Крутчак.

Щодо нещодавньої ситуації, то представник ЗМІ підкреслив, що хотів лише запитати, чи не змінив той своєї думки. "Він сказав, що не бажає розмовляти. Я здивувався і запитав, хто він такий, щоб приймати такі рішення, адже саме ЗМІ з нього зробили героя", – додав журналіст.

За його словами, така поведінка парламентаря є дивною, оскільки раніше Гаврилюк без проблем відповідав на всі запитання. Крім того, Крутчак розповів, що не уточнював причини такої реакції нардепа у його колег з фракції, та наголосив, що не збирається подавати жодних заяв до поліції, тому що жодних результатів з цього не буде.

Таку думку він пояснює тим, що Гаврилюк є представником "Народного фронту", саме цю політсилу представляє голова МВС Арсен Аваков. Додамо, що на своїй сторінці у Facebook Василь Крутчак опублікував переписку, де передаються слова Гаврилюка, що саме журналіст на нього напав, а той оборонявся.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...