Карма переслідує окупантів, або Нові пригоди Siemens: На ТЕС, котра мала дати електрику Криму, сталася знакова НП (фотофакти)

Причиною аварії могло стати порушення інженерних і будівельних норм персоналом ТЕС, а також відсутність фахівців компанії Siemens, які повинні були супроводжувати запуск складного технологічного обладнання.

Ілюстрація:Радіо СвободаУ Криму зафіксовано пошкодження покрівлі одного з виробничих приміщень Балаклавської ТЕС, що будується, і в якому встановлені незаконно ввезені на анексований півострів газові турбіни Siemens. За інформацією прес-служби Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України, аварія на станції могла стати приводом для чергового, вже третього перенесення терміну запуску ТЕС, передають Патріоти України.

На супутниковому фото, зробленому 30 серпня 2018 року, видно, що ділянка покрівлі розмірами 10 × 20 метрів прогоріла.

Причиною аварії, вважають в Україні, могло стати порушення інженерних і будівельних норм персоналом ТЕС, а також відсутність фахівців компанії Siemens, які повинні були супроводжувати запуск складного технологічного обладнання.

Будівництво ТЕС здійснює компанія "Технопромекспорт" - дочка російської держкорпорації "Ростех". Планується, що об'єкт буде використовувати газ, незаконно видобутий РФ з родовищ на українському шельфі Чорного моря з використанням українських плавучих бурових установок "Сиваш", "Таврида", "Петро Годованець" і "Україна" ( "Незалежність").

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...