Кат Путіна: У штабі АТО назвали ім'я російського офіцера, чия група знищує ватажків сепаратистів

Євген Вагнер - кадровий полковник внутрішніх військ МВС Російської Федерації, який брав участь у багатьох конфліктах з часів розпаду СРСР.

Євген Вагнер. Фото: globalcity.info.

На окупованій території в районі Озерянівка під Горлівкою виявили невідомі бандформування, які можуть бути посібниками терориста «Вагнера». Про це повідомили в Штабі антитерористичної операції з посиланням на джерела на підконтрольній бойовикам території, передають Патріоти України.

Українські військові припускають, що ці формування причетні до ліквідації ватажків проросійських збройних угруповань. Зокрема вони могли знищити керівника батальйону «Привид» Мозгового і козачого отамана «ЛНР» Павла Дрьомова. Євген Вагнер - кадровий полковник внутрішніх військ МВС Російської Федерації, який брав участь у багатьох конфліктах з часів розпаду СРСР.

Наголошується, що елітна група ОСМ, відома також під назвою «група Вагнера» (за псевдонімом її лідера) брала участь у бойових діях на Донбасі. Пізніше, за інформацією джерел Wall Street Journal, була відправлена до Сирії. Там група втратила 8-9 бійців, після чого була виведена з країни. Джерела WSJ в Міністерстві оборони РФ розповіли, що група налічує близько тисячі бійців.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...