Катастрофа Ту-154: На борту літака була уродженка України

Надія Ігнатьєва була танцівницею в Ансамблі російської армії імені Алєксандрова майже 10 років.

На місці аварії Ту-154. Фото: Life.ru.

На борту російського літака Ту-154, який розбився над морем, була уродженка України 34-річна Надія Ігнатьєва. Про це повідомляє Громадське, передають Патріоти України.

За даними видання, Ігнатьєва народилася в Сніжному Донецької області. Вона мала російське громадянство, тривалий час жила у Москві. За словами матері загиблої Валентини Марченкової, Ігнатьєва була танцівницею в Ансамблі російської армії імені Алєксандрова майже 10 років. ЇЇ чоловік також працює в ансамблі, проте в літаку його не було.

"Я вважаю, що їх аморально послали на цей об'єкт, на це грандіозне свято. Що святкувати? Там же пролилося стільки крові... Треба було там дітей обігріти, привезти їм гуманітарну допомогу, але концерт? І ризикувати життям наших дітей? Ми намагалися відрадити Надю летіти туди, але вона артист, виступи були її обов'язком, а ансамбль — її другою сім'єю", – розповіла матір загиблої.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...