"Кажется, что все они танцуют с букетами и искренне нравятся друг другу": Соцмережі підірвали коуби про "букет для Гройсмана" (відео)

Користувачі мережі висміяли традицію дарування квітів новообраним прем'єр-міністрам у залі парламенту.

Гройсман і Порошенко. Ілюстрація:antikor.com.ua

Соціальні мережі продовжують обговорювати традицію дарувати новопризначеним топ-чиновникам букети квітів, зокрема 14 квітня такий букет з рук президента Петра Порошенка отримав новий прем'єр Володимир Гройсман. Зокрема, в мережі оприлюднили коуб, який висміює цю традицію, зазначають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

"Так ось, про квіти для Гройсмана. Якщо подивитися цей коуб до кінця приспіву, здається, що всі вони танцюють з букетами і щиро подобаються один одному. А найжахливіший букет був у Януковича. Як предтеча вінка. До цього не можна ставитися серйозно", - підписала коуб журналістка Катерина Коберник.

Висміяли дивну традицію також у фотоколажі.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...