Хіти тижня. "20-е июбря": У Росії випав сніг (фото, відео)

У Мурманську температура повітря не перевищує нуля градусів - сніг лежить і не тане.

Мурманськ засипало снігом. Фото: Фонтанка.

21 червня в декількох регіонах Росії випав сніг. Мокрий сніг з градом пройшов у Мурманську, Казані, Барнаулі, Самарі і Омську, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У Мурманську температура повітря не перевищує нуля градусів. Сніг лежить і не тане. Утворилися замети. Видимість на дорогах нульова через потужні хуртовини.Як повідомили в Мурманському гідрометцентрі, снігопади на Кольський півострів приніс арктичний циклон. Температура повітря опустилася до плюс 1 градуса. Синоптики попереджають, що в регіоні продовжаться інтенсивні дощі, місцями з мокрим снігом, також жителів чекає поривчастий північний вітер.У Казані стовпчики термометрів показують температуру трохи вище, тому сніг змінився мокрим снігом. У місті затоплені дороги. Зупиняються автомобілі, тому що вода потрапляє в капот.

У Барнаулі випав град розміром з м'яч для пінг-понгу. В цьому регіоні не обійшлося і без сильних злив. У Самарі і Омську теж пройшов дощ з градом.

Далі - відео снігопаду в Мурманську 21 червня 2017 року:


— Team of ZinaPortnova (@Zn_Portnova) 21 червня 2017 р.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...