Хіти тижня. Американські дослідники стверджують, що розгадали таємницю Бермудського трикутника

​Вчені заявили, що в аномальних явищах у Бермудському трикутнику винні прибульці.

Фото: znaj.ua

Як повідомляють Патріоти України з посиланням на портал Gogetnews, за словами уфологів, поблизу загадкових островів орудує НЛО, який знищує судна в цій зоні.

Фахівці вважають, що екіпажі збитих літаків та затоплених кораблів опиняються в полоні інопланетян, де над ними проводять досліди. За основу своєї заяви вони взяли випадок, який стався в 1945 році.

Тоді, за словами дослідників, над Бермудським трикутником зникли шість літаків. Екіпажі суден говорили диспетчеру, що не можуть виявити сушу.

Уфологи вважають, що зниклі безвісти люди до цих пір живі. Швидше за все вони знаходяться в іншому вимірі.

Як раніше повідомлялось, літак MU-2B, який прямував до Флориди через горезвісну зону Бермудського трикутника, несподівано зник з екранів радарів.

Автор матеріалу: Лєна Лісова

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...