Хіти тижня. Атака на королівський палац в Саудівській Аравії: Є жертви

В Джидді стався озброєний напад на палац Дар ас-Салям.

У резиденції в Джидді відбулися зіткнення, в результаті яких загинули кілька охоронців і нападник, - повідомляє арабське видання Rai Al Youm, передають Патріоти України.

Офіційних заяв і коментарів на цей рахунок з Ер-Ріяда не надходило.

Як передає агентство Reuters, посольство США в Саудівській Аравії попередило своїх громадян в королівстві про дотримання заходів безпеки та граничної обережності в районі палацу Дар ас-Салям в зв'язку з появою в соціальних мережах повідомленнях про атаку.

Дар ас-Салям в Джидді є однією з державних резиденцій, де розташовується королівська канцелярія, і проводяться засідання уряду.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...