Хіти тижня. Автохам у Києві, нахабно припаркувавшись біля колії трамвая, після прибуття поліції почав телефонувати мамі (фото)

Випадок ставсяна в Шевченківському районі столиці поруч з Київською академією медіа мистецтв.

Фото:https://www.obozrevatel.com

У Києві водій позашляховика Audi Q-7 припаркував свій автомобіль впритул до трамвайних колій. В результаті рух пасажирського транспорту було зупинено на 40 хвилин. Про це Обозревателю розповіли очевидці, передають Патріоти України.

Випадок стався в четвер, 6 липня, близько 14:30 на вулиці Дмитрівська, 80 в Шевченківському районі поруч з Київською академією медіа мистецтв.

Спочатку пасажири трамвая спробували відштовхнути автомобіль, але з цього нічого не вийшло і незабаром на ділянці один за іншим вишикувалися п'ять трамваїв.

"Пасажири нервували, оскільки багато з них поспішали у своїх справах, а кондуктори обурювалися, що через автохама втрачають виручку", - розповів один з очевидців.

Люди зателефонували в поліцію. Прибувши на місце, копи викликали евакуатор, який, втім, не знадобився, оскільки підійшов водій позашляховика. Ним виявився молодик років 25-30. Очевидці чули, як водій телефонував і розповідав мамі, що поліція збирається скласти на нього протокол.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...