Хіти тижня. Без матері: Стала відома подальша доля доньки загиблої екс-регіоналки Бережної

Цілком імовірно, що 8-річну Даніелу удочерить Борис Фуксман, який вочевидь і є її біологічним батьком.

Ірина Бережна з донькою. Фото:facebookУкраїно-німецький 70-річний бізнесмен Борис Фуксман удочерить 8-річну Даніеллу, дочку екс-нардепа України від Партії регіонів Ірини Бережної, яка вижила в автокатастрофі. Про це пише Страна, передають Патріоти України.

Фуксман цілком ймовірно є і батьком дочки Ірини Бережної, відзначається в повідомленні. Сама колишній парламентарій дану тему не коментувала і дочку широкій публіці не показувала.

У Фуксмана з дружиною є три дочки - Олена, Наталя і Мішель, які також проживають у Німеччині. Причиною автокатастрофи в Хорватії, в якій загинула екс-нардеп Ірина Бережна, став сон водія.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...