Хіти тижня. Білоруські магазини окуповують російські "ввічливі чоловічки" (фото)

У Мінську у відділі іграшок ЦУМу продається збірна модель "Сучасна російська піхота "Ввічливі люди".

Про це повідомляє білоруська служба "Радіо Свобода", передають Патріоти України. Як відомо, "ввічливими людьми" російські ЗМІ охрестили війська РФ, які окупували український Крим навесні 2014 року.

На обкладинці набору для моделювання "Сучасна російська піхота "Ввічливий люди"- чотири військовослужбовців в чорних масках, касках, камуфляжі з автоматами на тлі сучасного російського броньовика" Тигр ", а також рудий кіт.

Опис моделі такий: "Загадкові підрозділи з'явилися в Криму наприкінці лютого 2014 року. Пізніше з'явилися підозри, що" Ввічливий люди "представляли собою різні підрозділи армії РФ".

Спілкуючись з журналістом, товарознавець секції іграшок ЦУМу Тетяна, прочитавши інструкцію, була дуже здивована, погодилася, що набір "Ввічливий люди" - з політичним підтекстом, забрала коробку з іграшкою (на полиці вона була одна) і пообіцяла звернутися до відповідного постачальника.

Постачальник іграшок російської компанії Zvezda в Білорусь - ВАТ "Зоряна година" - ніякого політичного підтексту у цьому не бачить.

Директор компанії "Зоряна година" Олександр Духвалов також заявив, що не бачить політичного підтексту у виготовленні і продажу моделей "ввічливих людей".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...