Хіти тижня. Будьте обережні! Новий лохотрон: шахраї винайшли хитру схему виманювання грошей

Інформацію про спроби шахраїв виманити персональні дані опублікувала прес-служба "Ощадбанку".

Українців попередили про нову аферу з банківськими картами "Ощадбанку".

Інформацію про спроби шахраїв виманити персональні дані опублікувала прес-служба "Ощадбанку" в Facebook.

"Увага! Нова фішка шахраїв. Зараз вони по телефону просять надати персональні дані для відновлення нібито втрачених баз, які, мовляв, повидаляв PetyA. Дурні, не знають, що ми зберегли всю інформацію, зокрема - дані клієнтів", - повідомили в фінустанові.

В "Ощадбанку" порадили класти трубку в разі підозрілих дзвінків.

"Якщо вам хтось дзвонить, представляється працівником банку і питає особисту інформацію - просто кладіть трубку. А якщо ці дзвінки вже в печінках сидять, то можете вилаяти. Тільки не при дітях. І не забудьте повідомити в наш контакт-центр 0-800 -210-800 про спробу шахрайства!" - додали в банку.

Про подібні махінації вже повідомили жертви аферистів. Так, Наталя Гейне опублікувала смс, в якому сказано, нібито її карта була заблокована "Ощадбанком". Представник банку повідомив, що це повідомлення не має ніякого відношення до фінансової установи.



Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...