Хіти тижня. Будинок на Печерську, BMW і Harley: 27-річний прокурор шокував своїм багатством (фото)

Уродженець Севастополя Вадим Чуйков неодноразово притягувався до відповідальності за порушення правил перетину кордону з Кримом і водіння в нетверезому вигляді.

В.Чуйков. Фото: Просуд.

Прокурор управління процесуального керівництва у кримінальних виробництвах регіональної прокуратури Київської області Вадим Чуйков є власником величезного будинку на Печерську, новенького автомобіля BMW і мотоцикла Harley-Davidson. Про це повідомляє проект Prosud, передають Патріоти України.

Як стало відомо, Чуйков народився в Севастополі, йому 27 років. У своїх деклараціях 2015 і 2016 років прокурор і його дружина задекларували лише 267 тис. грн заробітної плати і 1 600 000 грн від продажу майна. Також у 2016 році прокурор отримав від свого батька подарунок у грошовій формі - 1,9 млн грн.

"Батько прокурора вже давно знайомий із прокуратурою України. Сергій Робертович - відомий бізнесмен, який був співвласником не менше 8 компаній. До діяльності деяких із них і виникли запитання у прокуратури", - зазначають автори розслідування.

Повідомляється, що сам Чуйков володіє будинком на 626 кв. м і 8 сотками землі під ним. Будинок розташований у престижному районі на Печерську, на вулиці Ольшанській. Як стало відомо, подібний будинок у цьому районі коштує близько 27 млн грн, а сотка землі - 2 300 000 грн (18,4 млн грн за 8 соток).

Також у власності Вадима Чуйкова перебувають 6 соток землі в Києві. Ще 11 соток землі у власності дружини прокурора в селі Вороньківка, Вишгородського району.

Крім цього, Вадим Чуйков разом зі своєю матір'ю Людмилою мають у власності 4-кімнатну квартиру, площею 129 кв. м. Вона була придбана в 2007 році і сьогодні оцінюється в 145 тис. доларів. Ще одна квартира є у матері Чуйкова і дві у батька.

Також прокурор володіє автомобілем BMW 525D 2016-го року, вартістю близько 1 400 000 грн, і мотоциклом Harley-Davidson XL883N за 13 тис. доларів.

У батька Чуйкова є Harley-Davidson Flhtcutg 2013 року, Hummer H2 2005 року і Land Rover Range Rover 2014-го року.

Крім того, за інформацією видання, Чуйков неодноразово притягувався до відповідальності - за порушення правил перетину кордону з Кримом і водіння в нетверезому вигляді.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...