Хіти тижня. "Буквально чути, як російський окупант топче українську землю": Українські бійці показали, якими вони бачать терористів у приціл (відео)

Ілюстрація: media2.24aul.ru

Українські захисники на одній з передових позицій на Донбасі показали, яким вони бачать ворога у прицілі. Таке відео оприлюднили волонтери фонду "Повернись живим", повідомляють Патріоти України.

Вони повідомляють, що так близько бачити ворога та його позиції стало можливим завдяки дорогому сучасному обалднанню, яке вдалося купувати завдяки пожертвам небайдужих.

"Бачити ворога ледь не в обличчя. Буквально чути, як російський окупант топче українську землю. Чути і мати витримку не ризикувати своїми, не здати позицію, не зробити необачний крок. Це відео з вашою допомогою зняли наші захисники на одній із передових позицій. Ворог гуляє українським Донбасом. Окопується і будує нові бліндажі. Ворог не знає, що ми спостерігаємо. Він у нас на гачку. І у слушний момент, за найменшої провокації, ми дамо йому відсіч", - йдеться у дописі до відео.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...