Хіти тижня. Буревій "Ірма" знищив карликову острівну державу (відео)

6 вересня "Ірма" пронеслась над островами Барбуда і Сент-Мартен у Карибському морі, спричинивши тотальні руйнування.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на видання AFP.

Зазначається, що французька частина Сент-Мартена зазнала найбільшої люті шторму. За словами місцевої влади, тут було знищено 95% інфраструктури. Понад те, загинуло щонайменше 6 людей.

На острові Барбуда ситуація також залишається невтішною. Там в результаті урагану загинула одна людина, за попередньою інформацією, це була дитина, чия сім'я намагалася дістатися до більш безпечного місця.

"На відновлення підуть роки", - заявив прем'єр-міністр острівної держави Антигуа і Барбуда Гастон Браун.

Чиновник підтвердив, що ураган забрав щонайменше одне життя на острові, а вчора, 6 вересня, щонайменше семеро людей загинули на заморських територіях Франції.

Якщо збудуться прогнози метеорологів і на вихідних близько Барбуди пройде ще один шторм під назвою "Хосе", то всіх жителів острова доведеться евакуювати.

Точного шляху урагану метеорологи поки не можуть передбачити, але передбачається, що до суботи він досягне півдня Флориди. У цьому штаті, як і в Пуерто-Ріко, оголошено надзвичайний стан.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...