Хіти тижня. Били ногами і стріляли: У Маріуполі викрали двох хлопців, одного закатували до смерті

Ілюстрація: depo.ua

На Донеччині двоє чоловіків разом зі спільниками викрали та катували двох хлопців 21 та 19 років на території покинутого заводу. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Донецької області, передають Патріоти України.

"У Маріуполі двоє чоловіків 24 та 25 років разом зі спільниками, застосовуючи фізичне насильство та сльозогінний газ, викрали двох чоловіків 21 та 19 років. Заштовхавши їх у автомобіль, привезли на територію покинутого заводу. Там викрадених били ногами, руками, палицею, а також прикладами мисливської зброї по різних частинах тіла, погрожуючи вбити. Нападники накривали жертвам обличчя тканиною та поливали водою, притискали до тіла підпалені сигарети, а одному із викрадених прострелили ногу", – йдеться у повідомленні.

У прокуратурі зазначають, що зловмисники робили все це для того, аби отримати від чоловіків визнання вини щодо незаконного збуту наркотичних засобів безпосередньо ними та іншими особами.

Обом потерпілим було завдано тяжкі тілесні ушкодження, від яких один з хлопців помер.

Викрадачів затримали та заарештували. Їм загрожує до 10 років позбавлення волі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...