Хіти тижня. Доки росіяни рахують останні копійки: У мережі з'явилися нові фото розкішної дачі Путіна

Президент РФ перетворив колишній царський маєток в свій будинок для відпочинку.

Фото: ЗМІ

В інтернеті оприлюднили нові знімки резиденції для відпочинку президента Російської Федерації на острові Лодочний в Ленінградській області. Відповідні фото опублікувало британське видання Daily Mail, повідомляють Патріоти України.

Відзначається, що Володимир Путін перетворив колишній царський маєток в свій будинок для відпочинку.

Зі знімків видно, що на території маєтку є підземний паркінг, фітнес-кімната, великий критий басейн, зал для гри в більярд та інше.

Офіційно будинок Селлгрена оформлений на близьких друзів глави Кремля. Але місцеві стверджують, що вілла - нерухомість Путіна.

За даними видання, поблизу відремонтованої вілли побудували ще кілька окремих будинків, а територію охороняють співробітники Федеральної служби охорони.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін під час візиту до анексованого Криму минулого тижня провів закриті переговори з лідером руху "Український вибір", своїм кумом Віктором Медведчуком.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...